Bli med på reisevane-undersøkelse!

I september gjennomfører vi en reisevaneundersøkelse på Innherred. Hensikten er å bedre forstå befolkningens reisevaner slik at vi har et bedre utgangspunkt for å utarbeide en fremtidsrettet areal- og transportstrategi for regionen. Undersøkelsen vil gi svært nyttig informasjon for å kunne lykkes med dette.

Reisevaneundersøkelsen vil omfatte to utvalg: Et representativt trukket utvalg blant befolkningen på Innherred som vil få tilsendt brev med invitasjon til å delta, og et tilfeldig utvalg hvor alle som ønsker det kan delta.

De eneste kravene til å delta i det tilfeldige utvalget er at du har en smarttelefon og at du i det daglige reiser på Innherred. Du må ha en smarttelefon fordi undersøkelsen vil foregå via en app som sporer dine reiser i undersøkelsesperioden. Dette vil gi et mer presist og detaljert datagrunnlag sammenliknet med undersøkelser som bruker tradisjonelle svarskjema, og i tillegg gjøre deltakelse mindre arbeidskrevende.

Vi vil fortløpende publisere informasjon om reisevaneundersøkelsen på denne siden, men allerede nå kan du tegne din interesse for å delta. Legg igjen din e-postadresse her, så vil du få tilsendt mer informasjon om hvordan du deltar når vi har alt klart.

2 Svar på “Bli med på reisevane-undersøkelse!”

  1. buy imitrex 50mg – cost imitrex 25mg purchase imitrex generic

    Svar

  2. brand zofran – order simvastatin generic purchase valacyclovir generic

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *