Reisevane-undersøkelsen er i gang!

I dag, 9. september, braker reisevaneundersøkelsen på Innherred løs! Alle som i det daglige ferdes på Innherred, har en smarttelefon og er over 18 år kan delta i undersøkelsen og være med på å påvirke areal- og transportutviklingen i regionen.

Vi håper at så mange som mulig tar seg tid til å delta på denne undersøkelsen. Vi vet generelt veldig lite om det hverdagslige reisemønsteret i vår region, og økt kunnskap om dette er nødvendig for å lykkes med å videreutvikle transportsystemet og arealbruken på en god og framtidsrettet måte. Ved å delta bidrar du med svært viktig informasjon som vil hjelpe din kommune i å fatte gode og framtidsrettede beslutninger som imøteser dine transportbehov. Dine reisevaner teller!

Undersøkelsen foregår via appen TRavelVU som automatisk registrerer dine reiser så lenge du har med deg telefonen din når du er på farten. Derfor trenger du kun å godkjenne, og eventuelt korrigere, reisene appen registrerer.

For å komme i gang laster du ned appen TRavelVU fra App Store (iPhone) eller Google Play (Android). I appen, velg undersøkelsen som heter Innherred og følg deretter instruksjonene i appen.

Undersøkelsen gjennomføres i perioden 9. september – 7. oktober 2019. Du velger selv hvor lenge du ønsker å delta i denne perioden, men vi setter stor pris på om du registrerer og godkjenner minst én dag, og veldig gjerne en hel uke. Du finner utfyllende informasjon om undersøkelsen, samt brukerstøtte og vår personvernerklæring, her.

Oppfordringen er altså: Last ned appen, ta med deg telefonen når du er på farten, og godkjenn/korriger reisene appen registrerer. Så enkelt skal det være å påvirke lokalsamfunnet der du bor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *