Mobilitetsuka i Levanger

Andre aktiviteter

Beintøft-aksjon

Skoler i alle de tre Innherredsbyene konkurrerer i gå- og sykkelaksjonen Beintøft hvor klassen som går, sykler eller reiser kollektivt til og fra skolen, vinner. Premien er togtur med SJ NORD til og fra Trondheim, og Trøndelag fylkeskommune gir inngang til det spennende Vitensenteret.

Test av sykkelruter

Syklistforeningen komme og tester mulig sykkelrute mellom Levanger-Verdal-Steinkjer, så kanskje finner du deg en god alternativ reisevei til jobb? Følg med på Syklistforeningens Instagram @syklistforeningen for oppdateringer.

Gåseminar

Se Kjersti Nordberg i Levanger kommune presentere turruter i og fra Levanger. Arrangementet er i regi av Statens vegvesen og foregår på Teams. Se hele programmet og meld deg på seminaret.

Ett svar på “Mobilitetsuka i Levanger”

  1. ❤️ Alice sent you a HOT video! Click Here: http://bit.do/fSHAz ❤️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *